Business Arena

Care este legătura între afaceri și sport?…  Fair-play-ul!

Asociația JCI Timișoara, membră a celei mai mari şi prestigioase federații de tineri antreprenori din lume (Junior Chamber International),  în colaborare cu Arena Viola, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor și Fundația ,,Oeconomica Timisensis”, are bucuria de a anunța desfășurarea evenimentului ,,Business Arena”, care va consta în organizarea unui meci de fotbal în care actorii principali – jucătorii – vor purta, în loc de traditionalele echipamente sport, costume de business.

Acest eveniment dorește să promoveze ideea după care ne ghidăm activitatea, aceea conform căreia afacerile nu înseamnă doar muncă de birou, dosare și o scurtă pauză de cafea în care se mai semnează un contract, ci că aceste afaceri se pot desfăsura și sub forma neconventională și nonconformistă, adică o interacțiune într-un alt mediu decât cel oficial.

Jucătorii, membri reprezentativi ai business-ului și ai mediului academic din zona de vest a României, intră în teren pentru a transmite ideea de solidaritate și fair-play.

Afacerile de succes, de cele mai multe ori pornesc din niște încercări de a fi altfel decât ceilalți, iar în teren cu siguranță vor fi analizate și adoptate variate  strategii de joc, la fel ca în cadrul unui ring bursier. Acționând împreună, pot fi atinse rezultate care să conveargă către principiul de ,,business-friendly”, și să descurajeze aplicarea acțiunilor abuzive, care împiedică dezvoltarea  unui mediu de business sănătos.

Lovitura de start a acestui eveniment inedit, se va da vineri, în data de 1 aprilie 2011, la ora 15.00, pe mini-terenul de fotbal din incinta Arena Viola amplasat în cartierul Dacia din Timișoara. Formulele de start rămân încă bine păzite, la fel ca și secretele comerciale ale marilor brand-uri, însă cu siguranță, primul unsprezece al celor două competitoare se va transforma într-un unsprezece puternic la sfârșitul jocului.

Vă așteptăm in tribune, să susținem performanța în business și în sport.!

23.03.2011                                                                                              Echipa JCI Timişoara

Varianta PDF a comunicatului de presa