BUSINESS WINGS

DESPRE BUSINESS WINGS (BW)

BUSINESS WINGS este un eveniment de speed networking ce urmăreşte identificarea oportunităţilor de afaceri între participanţii prezenţi: antreprenori, manageri, consultanţi, freelanceri.

Timpul care îl vei parcurge având la dispoziţie o serie de mini întâlniri a câte 5  minute cu fiecae participant, în care să te prezinţi pe sine şi afacerea care o reprezinţi, îţi aduce posibilitatea creării a minim 20 de contacte noi, a unor relaţii de afaceri profesionale pe termen lung şi a unei noi perspective de dezvoltare a mediului de afaceri.

Avantajele evenimentului BUSINESS WINGS pentru participanţi:

-          Cunoşti 15 oameni de afaceri în 2 ore: conceput după principiul “Speed Networking” al BW pune accent pe identificarea rapidă a posibilităţilor de business şi focusarea asupra lor pentru a obţine maxim de rezultate în termen scurt.

-          Înveţi cum să îţi prezinţi afacerea mai eficient: În cadrul BW vei avea doar aproximativ 2 minute pentru aţi prezenta şi “vinde” afacerea. Vei fi obligat să fii eficient şi rapid, să te prezinţi mai bine şi vei pleca cu idei de prezentări reuşite de la restul de participanţi.

-          Identifici oportunităţi de a realiza colaborări viitoare: un procent semnificativ din participanţii la ediţiile anterioare ale BW din ţară au încheiat parteneriate sau colaborări „win – win” care le-au adus rezultate concrete în business.

-          Atmosferă relaxată pentru 2 ore: pe durata evenimentului vei întâlni o atmosferă relaxată şi un cadru deosebit pentru discuţii de calitate.

-          Te rupi de rutina birou-clienţi–casă: pentru a putea prezenta eficient afacerea şi a identifica cele mai bune oportunităţi, vei fi nevoit să te desprinzi de rutina zilnică şi să revii la o privire de ansamblu, benefică, asupra activităţii şi obiectivelor firmei tale.